Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

iFOLK JAM 2005

Již třetím rokem pořádá hudební server iFOLK (dříve InternetFOLK) festiválek. Již druhým rokem je to první festiválek v kalendářním roce (alespoň v Praze a pokud máme informace). Festival se jmenuje iFOLK JAM a v roce 2005 proběhne v sobotu 19. února od 15:00 hodin v pražském Divadle za plotem.
 
Za v podstatě směšné vstupné ve výši 50,- Kč můžete zažít odpoledne a večer plné kvalitní muziky. Zárukou kvality jsou jistě jména účinkujících. Již na loňském ročníku se líbili plzeňský Jolly Band a až z Košic dorazivší Bobova diéta. Ti si tedy svou účast na iFOLK JAMu zopakují. Dále se můžeme těšit na duo Martina Trchová – Karolina Skalníková. Ti v létě sbírali ceny na Portách i v soutěži o Krtečka. Zajímavé je rozhodně sdružení s názvem Šantré. Písničkář Petr Sedláček vystoupí nejen sám, ale v jedné písničce doplní další držitele Krtečka – Duo Žamboši. iFOLK JAM přivítá nejen hosty ze Slovenska, ale též anglického písničkáře (byť žijícího v Praze). Tím bude James Harries. Vystoupí i skupina Bůhví, které bude předána Virtuální nota iFOLKu za rok 2004. A bonbónkem na závěr večera bude vystoupení vokální skupiny Voxtet.
 
Pokud se vám po skončení programu nebude chtít domů, nemusíte. V zimní zahradě divadla bude možnost jammovat tak dlouho, jak se vám bude chtít. A pro ty, jejichž víčka už nepůjdou rozlepit nabízíme nocleh ve vlastním spacím pytli. Oproti loňsku jsme připravili pěnové podložky, takže nebudete muset nocovat přímo na parketách.
 
Těšíme se na vás.