Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

BOBOVA DIÉTA V PÁTEK NEVYSTOUPÍ

 K mé velké lítosti vám musím oznámit, že páteční koncert kapely Bobova dieta BUDE ZRUŠEN.

Naši slovenští kamarádi volali, že se jim bohužel nevyhnula chřipková epidemie a opravdu nemohou přijet. Nepřipadalo nám fair, abychom se pokoušeli shánět za ně nějaký záskok a koncert se mermomocí snažili uskutečnit, jelikož jejich hudba je opravdu nenahraditelná. I z dalších realizačních důvodů jsme se tedy rozhodli akci úplně stornovat s předsevzetím, že uděláme cokoliv, aby se k nám "Bobovci" vypravili ještě tento rok.

Máte-li přeci jen v brzké době chuť vyrazit na koncert, nechte se pozvat na sobotní iFOLK JAM v Divadle za plotem v Bohnické léčebně.
19.2. tam bude od 15:00 probíhat festival skvělé muziky z celých Čech. Namátkou vystoupí třeba takové kapely jako čistě vokální Voxtet, vsetínské duo Žamboši, Bůhví nebo anglický písničkář James Harries… Odpoledne to bude jistě skvělé. Okolo 15:30 bude k  uslyšení i Martina Trchova a Karolina Skalníková:-)

Mé pozvání na pondělní vernisáž stále platí. Tentokrát vám mohu prozradit, že hudební vsuvku obsatrám také já a  že z mých děl budou k vidění i objekty a fotografie…

S pozdravem Martina Trchová