Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

BENEFICE NA VYŠEHRADĚ

Naplánováno jsme měli od loňského podzimka, ale teprve teď je všechno definitivní, a tak můžeme všechny čtenáře Ifolku, a jejich prostřednictvím vlastně i nečtenáře, pozvat na akci, kterou bychom rádi zavedli jako výroční součást Notování pod Vyšehradem:

Ve čtvrtek 16. června 2005 od 19 hodin se koná benefiční koncert pro děti z Jedličkova ústavu nazvaný NOTOVÁNÍ NA VYŠEHRADĚ, ve kterém vystoupí zakladatelka výše jmenované hudební soutěže, skupina Sekvoj spolu s vítězkou právě ukončeného II. ročníku soutěže, písničkářkou Terezou Terčovou a jejím hostem Danem Švecem. Celková délka programu bude 90 minut, aby nebyl narušen denní režim dětí. Koncert je přístupný veřejnosti. Koná se v Domově dětí a mládeže Jedličkova ústavu v ulici Na Topolce č. 1 v Praze 4. Vyběhnete-li Podolskými schody, je budova nalevo proti vám. Trochu déle než od Podolské vodárny (tram. 3, 17, 21) trvá procházka od stanice metra C Vyšehrad. V obou případech je dobré mít u sebe plán Prahy!

Vaší účastí budou potěšeni nejen vystupující, ale i děti: výtěžek představení – dobrovolné vstupné – bude na místě předán zástupcům Jedličkova ústavu.

Cimbura