Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

INTERNETFOLK O PRÁZDNINÁCH 2001

Folkové prázdniny začínají „soubojem“ dvou festivalů ve stejném termínu – Porty v Plzni a Zahrady v Náměšti na Hané. Náš miništáb pod vedením Davida Jirků bude přinášet ty nejčerstvější informace z toho většího – ze Zahrady. Já sám se do Náměště letos nedostanu, a tak jsem zvědav, co mi David a jeho team prostřednictvím monitoru nabídnou.

A pak už začíná doba dovolených, prázdnin, rekreací a tím vzniklé anarchie. Ta se projeví i na InternetFOLKu, a to tak, že na období prázdnin rušíme náš zajetý systém od pondělka do čtvrtka jeden článek denně a nové čtení bude (či nebude) přibývat podle toho, jak kdo co napíše, bude mít čas poslat a podobně. Činíme tak proto, že o prázdninách za prvé je méně čtenářů a za druhé nejsme schopni dodávat pravidelně články každý den – právě díky výše popsaným letním jevům.

K pravidelnému uveřejňování článků se vrátíme zase 3. září 2001 – tedy v první školní den. Ale i o prázdninách se jistě spousta nových a zajímavých článků objeví (určitě alespoň něco málo z Prázdnin v Telči…). Pokud někde něco zajímavého uslyšíte, prožijete, nějaký koncert, deska či festival vás zaujme, dejte nám o tom vědět – třeba jen několika řádky. Naše e-mailové adresy jsou pavel@internetfolk.cz a david@internetfolk.cz.

Přejeme vám nádherné prázdniny, skvělou dovolenou a spousty dobré muziky.
Za redakci Pavel Rada

Pavel Rada