Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Kapka folku Chomutov 2002 – chcete tam hrát?

Pátého a šestého května se v Městském divadle v Chomutově sešlo deset kapel a písničkářů a čtyři "hvězdy" folkového nebíčka, aby sedmnácti hodinami muziky udělali radost všem, kteří se na Kapku přišli kouknout. Jejich hudební produkci jemně okořenil svým moderováním Jiří moravský Brabec. Výsledná chuť byla výjimečná.

Rok dva tisíce dva má několik znaků, díky kterým může být považován za výjimečný. Jednak se jeho letopočet dá číst odpředu dozadu i naopak, za druhé slaví město Chomutov 750 let od svého vzniku. A jako jedna z hlavních akcí oslavujících tohle výročí proběhne i Kapka folku Chomutov. Druhý ročník je naplánován na 27. dubna 2002.

A je tu to hlavní. Kapely, které by chtěly v soutěžním koncertu zahrát, se mohou ozvat na tuto adresu:

Martin Šíl Borová 5151 430 05 Chomutov

Ale pozor. Jak už podtitul Kapky folku napovídá, soutěžit mohou pouze kapely s vlastním repertoárem. Pokud tuto podmínku splňujete, vezměte své demo a pošlete je na zmíněnou adresu. Kvalita nahrávky nerozhoduje. Jde jen o to, aby pořadatelé získali představu. A k tomu je jedno, že páska šumí… protože na živo to může být na vítězství.

 A abyste věděli, kdo že byl úspěšný v prvním roce života Kapky folku Chomutov, tak tady jsou výsledky. místo – Strašlivá podívaná – Plzeň místo – Juwel folk – Děčín místo – Lidee noire – Chomutov

Pro příští rok to můžete být třeba vy.

čtenářský příspěvek