Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

KONKURS ZAHRADY 2003 ZA PLOTEM

Letos poprvé se v pražském Divadle za plotem uskuteční společné kolo Konkursu Zahrady pro Prahu a Středočeský kraj. Přinášíme vám tedy krátký souhrn pravidel a podmínek účasti.

Konkurs Zahrady pro Prahu a střední Čechy se uskuteční ve dnech 7. – 9. dubna 2003 (s rezervním termínem 14. – 15. dubna) v Divadle za plotem. Začínat se bude v 19:00 hodin. Zúčastnit se mohou kapely (tedy soubory s počtem členů větším než 2) z Prahy, středních Čech a případně po konzultaci i odjinud.

Podmínky účasti:

* včas zaslaná přihláška (do 31.1.2003) a to na adresu: Pavel Rada, Pod Čimickým hájem 201/8, Praha 8, 181 00 nebo e-mail: pavel@internetfolk.cz
* na základě přihlášky obdržíte ZAHRADNÍ DOTAZNÍČEK a INSTRUKCE. Vyplněný dotazník a STARTOVNÉ 150,- Kč za každého člena kapely zašlete (dle instrukcí) do 28.2.2003 – pokud toto nestihnete včas, je možné, že vám bude účast umožněna, ale není to jisté!!

Co vám účast přinese a může přinést:
* zahrajete si na kvalitní zvukovou aparaturu před dramaturgem Zahrady a dalších folkových festivalů. To znamená, že pokud zaujmete, můžete si zahrát na Zahradě, Folkové růži, Setkání a možná i na dalších festivalech.
* pozváni budou dramaturgové dalších festivalů (Prázdniny v Telči, Mohelnický dostavník,…) i dramaturgové klubů. Nezapomeneme pozvat také novináře.
* z nahrávek pořízených při Konkursu vznikne hodinový pořad, který bude odvysílán na Radiu Proglas – možná tam zazní i vaše písnička.
* za startovné obdržíte každý 2 volňásky pro své známé a kazetu se záznamem vašeho konkursního vystoupení.
* bude probíhat hlasování diváků, vítěz obdrží hodnotnou cenu. (je v jednání nahrání jedné písně v profesionálním studiu…).




Přeji vám všem hodně muzikantských nápadů a pohody.

Pavel Rada