Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

MP3 PODRUHÉ

Tento článek si jako hlavní cíl klade vysvětlit kapelám a písničkářům, proč by se jim mohlo vyplatit vystavit své písně na InternetFOLKu, když už třeba mají MP3 na svých vlastních stránkách. Důvodů je dost.

1. Okolo InternetFOLKu je soustředěna slušně velká čtenářská obec. K Vašim písničkám se mohou dostat i lidé, kteří o Vás zatím neslyšeli a kteří by Vás jinak v hlubinách internetu pravděpodobně vůbec nehledali.

2. Vždy na počátku nového roku vzniká CD kompletně shrnující vše, co se na serveru InternetFOLK.cz během roku uplynulého dělo. Mimo článků se všemi typy příloh (fotografie, MP3 ukázky k recenzím a video reportáže) budou na CD i Vaše MP3. Toto CD je jednak prodáváno za výrobní náklady (cca 40,- Kč) laické veřejnosti a jednak rozdáváno pořadatelům hudebních akcí.

3. Prostor pro MP3 je na InternetFOLKu zcela zdarma.

4. Nemáte-li vůbec žádnou vlastní internetovou prezentaci, můžete stránku s MP3 využít jako domovskou, kde budou umístěny informace o kapele, její složení, kontakty a fotografie.

5. Počet písní záleží jen na Vás. Může to být jedna jediná skladba anebo třeba deset.

6. Reklamy není nikdy dost.

Co vše je tedy potřeba, abyste se mohli přidat k BEZEfŠEHO, Pětníku a Těžké pohodě, kapelám, které naší nabídky již využily? S InternetFOLKem je nutno podepsat smlouvu o bezplatném zveřejnění písní. V ní je mimo jiné podmínka, že nesmíte být zastupováni OSA, protože v případě vystavení Vašeho díla bychom museli této neoblíbené organizaci platit (a z čeho bychom na to asi vzali, když je vše zdarma, že?).

S případnými dotazy obracejte buď na Pavla Radu nebo na . Naše E-mailové schránky na Vás čekají s otevřenou náručí.

David Jirků

David Jirků