Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

PAVLÍNA JÍŠOVÁ – „LÁSKA JE NÁDECH“

Pavlína Jíšová, „Láska je nádech“ – to je název nového autorského počinu zpěvačky Pavlíny Jíšové, držitelky Zlatých klíčů. Toto ocenění získává nejlepší zpěvačka v žánru F&C. Pavlína má na stěně pověšeny za poslední čtyři roky právě čtyři tyto klíče. Tolikrát jí v anketě časopisu F&C přisoudili posluchači a čtenáři první místo.

Po dvou letech, kdy jí v roce 1998 u vydavatelství Ji-Ho-music vyšlo sólové album s prostým názvem Pavlína Jíšová, nabrala dech a na světě je nové CD „Láska je nádech“, tentokrát celé z autorské dílny zpěvačky.
CD vyjde u BMG Ariola a křest je ohlášen 2. května v Malostranské besedě.

K natáčení byla přizvána řada muzikantů.
Kytary nahrál Michal Röhrich, baskytary Petr Vavřík, bicí a perkuse Pavel Plánka, kontrabas Pavel Drengubák, sbory Tonda Hlaváč, Viktor Porkristl, Míra Bartyzal, ale také uslyšíte i Dobrý večer Quintet, smyčcové kvarteto fil. orch. Č. B. a řadu dalších hostů.
Ti všichni se podíleli na vzniku tohoto bezesporu zajímavého projektu zpěvačky a zároveň autorky všech písniček Pavlíny Jíšové.

CD vyjde ve formátu CD-extra a posluchači na něm najdou kromě textů písniček, které si budou moci sami vytisknout, i fotografie a video, které přiblíží vznik celého CD.
To bylo natočeno ve studiu Prodigy Sound v režii Ing. Jiřího Drdáka a Karla Zámečníka v produkci P. J. Drengubáka.

BMG vydává CD v květnu tohoto roku.

Pavel Rada