Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

VLASTA REDL SE ODMLČÍ…

Když jsem se zeptal Vlasty Redla, zda letní festivalové moratorium prodloužil i na koncertování pro období podzimu, pouze mi stačil sdělit, že nic nestíhá a že se patrně s výjimkou několika koncertů v prosinci on i skupina, co se jmenuje Každý den jinak, na delší dobu pro veřejnost odmlčí.

Ma svém novém (prozatímním) promo webu uveřejnil Vlasta následující sdělení:

Vlasta Redl & Skupina, která se jmenuje Každý den jinak, si dovolují oznámit, že od Nového roku plánují neznámo jak dlouhou koncertní pauzu, během které se hodlají o to intenzivněji věnovat m.j. studiu nových technologií, stavbě domů, psaní, skládání a nahrávání nových písní, a to jak společně, tak také každý zvlášť.
A protože opravdu nelze stoprocentně vyloučit, že to pak už nikdo nedá znovu dohromady, oznamují tímto všem bývalým kamarádům, známým a skalním příznivcům, že nechtějí-li riskovat, že je už nikdy neuvidí na jevišti pohromadě, mají přinejmenším letos několik posledních příležitostí vidět je naživo v sestavě, v jaké spolu hráli, zpívali a nezřídka i tancovali nejméně od roku 1994.
Vlasta Redl

A aby tato zpráva nevyzněla pro jeho příznivce přeci jen moc smutně a hlavně beznadějně, připravil Vlasta Redl na prosinec šňůru celkem čtrnácti koncertů jednak se skupinou Každý den jinak a jednak se z minula velmi známým triem spolu se Slávkem Janouškem a Jaroslavem Samsonem Lenkem.

Fanouškům, přátelům, kamarádům, prostě všem, co mají Vlastu Redla rádi, chceme umožnit, aby nepropásli asi poslední šanci jej uvidět a uslyšet na jevišti, a proto uvádíme termíny koncertů:

Vlasta Redl a skupina KDJ:

9.12. Pelhřimov
10.12. Litoměřice
12.12. Brno – Edison Garden, 20.00
13.12. Frýdek Místek – Nár. Dům, 19.00
14.12. Ostrava – DK Vítkovice, 19.00
15.12. N. Jičín – klub Happy End, 20.00
16.12. Vsetín, 19.30
22.12. Zlín – Malá scéna, 19.30

Janoušek – Redl – Lenk:

2.12. Svitavy
3.12. Ostrava
4.12. Olomouc
6.12. Praha – Krakov
7.12. Starý Plzenec
8.12. České Budějovice – Vltava

Tomu, kdo lační po dalších informacích doporučujeme sledovat Vlastův promo web, kde bude v nejbližší době zveřejněno i vyjádření kapely Každý den jinak.



















Zároveň se vynasnažíme pro vás na InternetFOLKU připravit další podrobnosti a zprávy o koncertní odmlce Vlasty Redla.

Josef Vančura