Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

NOVINKY NA VLNÁCH COUNTRYRÁDIA

Nejinak je tomu i v rádiích. A tak se od podzimu na vlnách Countryrádia setkáte s novou podobou obou hitparád – Bonanzy i Brány do Bonanzy. Brána do Bonanzy má premiéru v neděli v 19.00. Změny se dočkáte i v sobotním pořadu Zadáno pro legendy – kromě tradičních prvních pořadů v měsíci o českých interpretech budou ostatní podzimní pořady věnovány legendám moderním, současným a stále zpívajícím a na hitparádě se umísťujícím. Předpremiérově začala minulý víkend Reba McEntire a po Greenhornech 3. 9. následuje 10. 9. v 19,00 Vince Gill. I o těchto interpretech budete informováni pátečními články iFOLKu.

Snad největší změnu dozná pondělní programový blok – od večera 19.00 do půlnoci můžete každé pondělí sledovat na Countryrádiu ucelený blok tématických pořadů. Večer začíná pořadem Míry Křena a pokračuje ve 20.00 Živákem Tomáše Berky – a zde je novinka první – Živák speciál, který bude vysílán 1x měsíčně s hosty hrajícími i poslouchajícími přímo z Divadla po Palmovkou. I vy tedy můžete být hosty.

Po Živáku přichází novinka další – pořad Písničky z mojí poličky. Pořadem bude provázet autor tohoto článku, ale hlavní slovo bude mít host. Pořad vznikl na přání posluchačů, aby jednotliví pracovníci Countryrádia představili také něco ze své diskotéky, z toho, co oni sami poslouchají a mají rádi. A tak by pořad měl být pohledem do soukromých diskoték nejen moderátorů, ale i techniků, obchodních a administrativních pracovníků rádia a časem snad i dalších hostů a přinést mnohdy netradiční muziku. I tento pořad by měl být – až na výjimky – vysílán živě. Začíná 5. 9. ve 21.00 ranní moderátorka Zorka Kratochvílová.

Pondělní blok pak dokončují Bluegrassová kolekce se Zbyňkem Burešem a Noční ptáci Karla Černocha. Další zde nezmíněné pravidelné pořady můžete sledovat od úterka do pátku v jednotném čase, vždy v 19.00. I na podzim bude méně frekventované, ale nějakým způsobem zajímavé nahrávky přivážet v neděli ve 20.30 Hudební kurýr Countryrádia, který je mimo jiné určen pro demosnímky – tedy třeba i vaše nebo vaší kapely.

Nezbývá než popřát, abyste si našli i vy svůj oblíbený pořad.