Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Vánoční koncert Martiny Trchové

Martina Trchová, Karolina SkalníkováChcete-li si užít staré dobré Malostranské besedy ještě v posledních dvou měsících před její celkovou rekonstrukcí, která by se měla protáhnout až do října 2006, máte hned dvě příležitosti (každý měsíc jednu) k návštěvě jednoho z recitálů mladé a nadějné písničkářky Martiny Trchové. Ten bližší koncert nese přívlastek „Vánoční" a uskuteční se za necelých 14 dní, tedy ve čtvrtek 15. prosince ve 20.30 hodin.

A nebude to koncert ledasjaký. Vedle vánoční atmosféry, Martiny Trchové, Karolíny Skalníkové a jejich stálých hostů Jana Matěje Raka, Borise Kubíčka nebo Lukáše Klímy dojde opět k propojení Martininých písní s hostující kapelou, kterou je tentokrát folková legenda let devadesátých, liberecká skupina Jen tak. Fúze Trchové s Jentaky se jako exkluzivní host zúčastní dokonce baskytarista Jarretu Marek Štulír, který si již spolupráci s Martinou vyzkoušel na jejím pražském recitálu v září a v srpnové „prázdninové" Telči.

Těch překvapení, která návštěvníky Malostranské besedy ve čtvrtek 15.12. čekají, je však daleko více. Pokud tedy máte oči i uši zvědavé, jak budou znít písně Martiny Trchové v nových „kapelových" aranžích, určitě si udělejte v předvánočním shonu chvilku čas a přijďte si oddychnout do Besedy, bude to stát za to.

Místo: Malostranská beseda
Čas: 15. 12. ve 20.30 hodin