Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Nový Na moll ve čtvrtek 5.1.

Na moll vstupuje do druhého roku své existence. Tak jako řadu jiných pořadů ČT ho potkalo další stěhování napříč vysílacím schématem. Z ČT 2 na ČT 1. Z podvečerního času na jedenáctou večer. Mohlo být i hůř, kdybychom se nestěhovali, zbaštila by třetinu vysílání (a to nejen Na moll, ale i Sóla pro… a Blues ze Staré pekárny) Olympiáda, MS ve fotbale a jiné sporty.

Ale konkrétně. Nejbližší Na moll bude ve čtvrtek 5. ledna, 23.05, ČT 1 (reprízy: pátek 6.1. 03.05, ČT 1, a neděle 8. ledna, 7.10, ČT 2). Čekejte Roberta Křesťana a Druhou trávu, Drive, Majerovy brzdové tabulky, reportáž z kuchyně Slávka Janouška, připomenutí Mertových šedesátin a tradiční diváckou hitparádu nejoblíbenějších písní z minulého dílu.

Na co se může folkový a s folkem spřízněný fanoušek těšit dál? Určitě bych doporučil o 14 dní později pořad Blues ze Staré pekárnySugar Blue je virtuóz na foukací harmoniku, jedno z es světového blues, a jakkoliv to může být pro někoho muzika z tvrdšího soudku, troufám si tvrdit, že stojí za to si poslechnout hráče, který svůj nástroj dokonale ovládá. Do únorového Na moll pak chystáme (bez záruky) mj. koncert Honzy Hrubého a Kukulínu a v polovině února by se v pořadu Sólo pro… měl objevit Dún an Doras.

Ivo Cicvárek