Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Kdo, kdy (a kde) v českém kole Konkursu Zahrady 2006

Po několika letech, kdy se Konkurs Zahrady konal na mnoha místech republiky, se Michal Jupp Konečný rozhodl opět předvybírat účastníky Konkursu podle nahrávek a uspořádat české (v Praze) a moravské (v Kuřimi u Brna) semifinále. Jak bude vypadat české finále, se dozvíte z následujících řádků:

České semifinále Konkursu Zahrady se uskuteční od 6. do 8. dubna 2006 v pražském Divadle za plotem. To najdete v areálu Psychiatrické léčebny Bohnice v Praze 8. Začíné se pokaždé v 18 hodin a možná vás bude zajímat fakt, že se nevybírá vstupné.

Všechny tři konkursní večery bude moderovat Miloš Keller (moderátor Country radia a redaktor iFOLKu), ovšem pokaždé s jiným partnerem. Ve čtvrtek se bude o pódium dělit s kolegou z Country radia Pepou Chmelem. V pátek uvidíme již osvědčenou dvojici, protože druhý moderátorský mikrofon bude patřit Jeronýmu Lešnerovi. A v sobotu se Miloš na pódiu potká s redaktorem Folk & country a autorem pořadu Zvukové Hrubky na Rádiu Folk Tomášem Hrubým.

A kdo že bude o postup na Zahradu v Náměšti na Hané usilovat? Zde je předběžný seznam:

čtvrtek 6.4.: Cuba Kubikula, Qjeten, Načas, Markéta a Lazarové, blueStone, Sekvoj, Panelákoví fotři, Jana Šteflíčková a Papá Leplée, Těrigat, Taliesyn, Za větrem, Mladý dynamický kolektiv band a Hromosvod.

pátek 7.4.: K nezaplacení, Grandis, Přelet MS, Ponožky pana Semtamťuka, Hluboké nedorozumění, Proč ne, Toman a lesní panna, Kámen úrazu, Deneb, FreeGrass, Pranic, Jiří Bílý a Band.

sobota 8.4.: Apple, Jolly Band, Pavučina, Berušky, Zhasni, Kaluže, Bob a bobci, BlueGate, Tři dny na břiše, Epy de Mye, Honzíkova cesta, Pidilidi.