Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Nové CD Stráníků v Posledním vagónu

6. 6. (repríza 9. 6., 10. 6. a 11. 6.) se rozjíždí opět trampský pořad Z POSLEDNÍHO VAGONU, tentokrát hlavně věnovaný představení nového CD skupiny Stráníci.

V zítřejším pořadu tedy uslyšíte tři písničky z nového CD Stráníků Písničky, které jsme potkali a budete si o ně moci i zasoutěžit. Čeká vás pozvání na festiválky Klimkovické kytarobití, Stopy sešlapanejch bot a Jablonského Medvídka. Dál se dozvíte, co vše zajímavého chystá kamarád Číča z brněnské skupiny Karabina a co si můžete přečíst v trampských časopisech (Puchejř, Brdská Vločka a Severka), nostalgicky zavzpomínáme na festival Svojšický Slunovrat a přímo ze Slunovratu vám pustíme kapely Handlíře a Topas. Uslyšíte písničku od už zemřelého trampského autora Charlie Fleislebra a na konec pořadu vám pustíme skladbu z jednoho muzikálu, tak se nechte překvapit.

V Posledním vagonu dále uslyšíte: Karabinu, Tempo di Vlak, Perpetual Vagabonds, Waldemara Matušku, Hluboké nedorozumění, FT Prim a další.

Trampský pořad Z POSLEDNÍHO VAGONU se vysílá každé liché úterý od 9, 14, 19 a 23 hodin na internetovém Radiu FOLK, které najdete na adrese www.radiofolk.cz nebo ho můžete naladit i na adrese www.abradio.cz. Reprízy pořadu jsou následují pátek, sobotu a neděli vždy ve 14 hodin.

Informace a program pořadu Z POSLEDNÍHO VAGONU najdete na adrese strelak.jinak.cz nebo na stránkách Radia Folk. Na této adrese je i anketa, ve které můžete hlasovat a zároveň nám trochu i pomoci s pořadem.

Pokud budete mít chvilku času, zkuste si náš pořad poslechnout.

Na setkání v Posledním vagonu a případné ohlasy se těší tvůrci pořadu: Bodlák, Carmen, Evelína a holka House