Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Spirituál Fest se středeční předehrou

YMCA Jakoubek na Spirituál Festu 2005Tak jako je vždy počátkem července Zahrada a koncem srpna Mohelnický dostavník, začíná být třetí zářijová sobota stabilně vyhrazena Spirituál Festu. Čtvrtý ročník proběhne na obvyklém místě, tedy v Komunitním centru Praha-Butovice, ovšem tentokrát kompletně pod střechou (v minulých letech platilo „odpoledne velké skupiny venku, večer malé skupiny uvnitř").

Začíná se 16. září ve 14 hodin a v programu jsou proti minulým letům opět stará známá i nová jména. Poprvé se objeví tuzemská acapelová špička Voxtet nebo z dalekého Slezska pocházející Vocal Absolut, naopak mezi stálice lze počítat Geshem, Myšáky nebo sbor YMCA Jakoubek, kteří se zúčastnili i všech předchozích ročníků.

Účastníci festivalu se představují i na stránkách webzinu Křesťan dnes.

Protože v Komunitním centru probíhají tradiční koncerty Třináctého na třináctce, sejdou se v září spolu se Spirituál Festem v jednom týdnu. Hostem Slávka Klecandra bude člen proslulé skupiny AG Flek Ivo Viktorín, který za podpory Michaela Vašíčka představí své sólové album Vlna za vlnou. Komorní večer začne ve středu 13. září od 19 hodin.