Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Již podruhé se otevřou zručská Vrátka

V sobotu 16. 9. 2006 od 14:00 začne ve Zruči nad Sázavou (D1, exit 56) druhý ročník folkového festivalu  VRÁTKA 2006. V prostorách pod zručským zámkem celou akci zahájí českobudějovická Šance, dále vystoupí domácí kytarista skladatel a zpěvák Radek Vaněček, který je dosud širší hudební veřejnosti neznámý. Inteligentní folk pražského Šantré vystřídá Lístek na Vrátkách 2005na jevišti skupina Jauvajs, při jejichž poslechu se přenesete imaginárně do Irska. Folkové seskupení Hluboké nedorozumění mělo v loňském roce u domácího publika úspěch, takže se s ním můžete setkat i letos. Vyznavači španělských kytarových tónů potěší podmanivé rytmy skupiny Acoustic Impact a Ponožky Pana Semtamťuka hrající klasický „Knajpárt" vám rozproudí krev v žilách. Stálici našeho folkového nebe Pavla Dobeše snad není třeba ani představovat. Vystoupí s Tomášem Kotrbou. Celou akci provede mluveným slovem Michal Trnka z ČR1.

Občerstvení po celou dobu trvání akce bude zajištěno. Za nepříznivého počasí se diváci mohou schovat pod velký stan, který zakryje část hlediště a osvědčil se již při prvním ročníku. Doufejme jen, že letos poskytne pouze stín před žhavým zářijovým sluncem.

Cena vstupenky na místě činí 150 Kč, v předprodeji 120 Kč. Děti do 15 let v doprovodu rodičů mají vstup zdarma. Předprodej vstupenek Vám ochotně zajistí Andrea Pacalová, tel. 774815148.

Samotný festival webové stránky ještě nemá, ale informace o Zruči nad Sázavou, možnostech ubytování apod. naleznete na adrese http://www.mesto-zruc.cz.