Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Rádio Folk na koncertě

Od srpna zkušebně a od září již pravidelně nabízí Rádio Folk svým posluchačům setřihy ze zajímavých koncertů. Již jste měli možnost slyšet vystoupení Arnošta Frauenberga či Míši Leichta a výběr toho nejlepšího z prvního kola čtvrtého ročníku soutěže Notování pod Vyšehradem.

Zítra (tedy 13.10.2006) Vám v rámci pořadu Rádio Folk na koncertě nabídneme další ze soutěžních večerů Notování pod Vyšehradem, ale nepůjde o výběr jako v kole minulém. Záznam koncertu nám přišel natolik zajímavý, že jsme se rozhodli odvysílat jej celý. To se samozřejmě do jediné hodiny nevejde, takže Notování zaplní hned tři po sobě jdoucí pátky.

Zítra uslyšíte Danu Houdkovou a Stejnou krev a Nezebend. Kromě nich pak také úvodní a průvodní slovo pánů Cimbury a Belmonda. V dalších týdnech pak zbylé soutěžící a hosta, kterým bykl vokální kvintet Pětník.

Nebojte se, neomezíme se pouze na Notování. Již nyní pro vás připravujeme záznam z koncertu s názvem Velký zvěřinec Terezy Terčové, kde kromě zmiňované vystoupili například zakladatelé skupiny Nezmaři, pánové Zajíc a Hrdlička. V tuto chvíli ještě s některými zde účinkujícími umělci jednáme o povolení záznam odvysílat, takže zbylá jména vám prozradím někdy jindy.

V listopadu se v KC Novodvorská v Praze odehraje koncert Nezmarů, který také budeme nahrávat a který posluchačům Rádia Folk nabídneme v předvánočním čase.

Už jsem se o plánech pořadu Rádio Folk na koncertě rozepsal docela dost, takže na závěr jen výzva: Napište nám, koho byste chtěli v rámci tohoto pořadu slyšet. Pokud to bude v našich možnostech, rádi vám vyhovíme. Naše adresa je radio@ifolk.cz.