Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Zahrada se neukládá k zimnímu spánku. Naopak…

Country bál Nota Bene s taneční skupinou Caramella
        V pátek 20. října od 19.30 se v pražském Kulturním centru Zahrada uskuteční historicky druhý country bál s taneční skupinou Caramella. Za hudebního doprovodu skupiny Nota Bene předvedou tanečníci z Caramelly a její dětské odnože Caramellky  ukázky ze svých čísel. Můžete se těšit na americký step, čtvercové country tance či show roztleskávaček. Novinkou bude projekce ze světových vystoupení souboru. Vlastním bálem (spojeným s výukou jednoduchých krokových variací) provází vedoucí skupiny Caramella Jiří "Jeff" Vašák, který také zve všechny zájemce do Zahrady na pondělní kurzy "Americké country tance". Vstupné na bál 80 Kč. Hudbu nemusíte pouze poslouchat, ale i prožít – celým tělem. Více na www.kczahrada.cz a www.caramella.cz.
 
Bluegrass Garden & Workshop 2006
         Kulturní centrum Zahrada zve na třetí ročník koncertní přehlídky bluegrassové hudby Bluegrass Garden 2006, jež se uskuteční ve čtvrtek 2. listopadu od 19.00 na pražském Chodově. Na diváky čekají až čtyři hodiny nadupané bluegrassové muziky v podání Petra Kůse a skupiny Fámy, Druhé mízy Vojty Zíchy a skupin Reliéf a COP. O profesionální ozvučení se postará pan Milan Aichinger, světelný park bude mít pod palcem technik Ivo Broum a večerem provede kytarista a zpěvák skupin Reliéf a Spirituál kvintet Jiří Holoubek. Vstupné 160 Kč. Předprodej vstupenek již běží od 10. 10. 2006.

Pro všechny nejen "bluegrassuchtivé" hudebníky je určen celodenní Bluegrass Workshop 2006 v sobotu 4. 11. od 10.00 na témže místě. Hudebníci skupiny Reliéf se s Vámi rádi podělí o svoje zkušenosti se hrou na banjo, mandolínu, kontrabas a kytaru. Rovněž tak předvedou jakým způsobem písně aranžovat či jak vystavět vokály. Dílna je hlavně praktická – hudební nástroje samozřejmě s sebou. Zápisné 150 Kč. Rezervace nutná – z www.kczahrada.cz či na telefonu 608 961 158 – Tomáš Rulf, Kulturní centrum Zahrada.
 
Autorské čtení Jaroslava Hutky
         V rámci cyklu autorských čtení Podzim s literaturou v Zahradě uvádí pražské Kulturní centrum Zahrada pořad Jaroslava Hutky. Oblíbený písničkář se v něm představí především jako básník i autor prozaických textů. Máte-li rádi Jaroslava Hutku, literaturu či obojí, jste zváni ve středu 8. listopadu od 18.30 do Malého sálu Kulturního centra Zahrada. Pořad je připraven za podpory MČ Praha 11. Vstupné 40 Kč.