Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Proglas v týdnu od 10. září 2007

úterý 11. září od 19.15
Ve dnech 22. a 23. září se ve Zlíně na Jižních Svazích uskuteční Festival Pod věží, přehlídka amatérských hudebních skupin z Česka a Slovenska, které hrají křesťanskou nebo moderní duchovní hudbu. Účinkují například Shine, Vocativ, Michael, Eliata nebo Richard Čanaky. Na festival vás jeho organizátoři pozvou v úterý 11. září večer v pořadu Jak se vám líbí.

středa 12. září od 19.15 + repríza v sobotu 15. září v 15.00
Marek Doubrava, bývalý člen Tata Bojs a kapelník skupiny Hm…, rozšířil své aktivity o netradiční pěvecký sbor Doubravánek. Ten má ve svém repertoáru lidové písně české, maďarské, židovské, ale i latinskoamerické hity nebo skladbu od skupiny Buty. Více se o Marku Doubravovi a jeho Doubravánku dozvíte v pořadu, který připravila Radka Rozkovcová.

čtvrtek 13. září od 19.15
Folkové trio Šantré, držitelé Krtečka ze Zahrady 2005, vystoupí živě v Jak se vám líbí ve čtvrtek 13. září. Kapela v pořadu představí své první oficiální album 2 + 1.

pátek 14. září od 19.15
Další vydání Taktu, měsíčníku s novinkami z křesťanské hudby, připravují Jana Peřtová a Petr Maček z Trans World Radia.

sobota 15. září od 19.15 a úterý 18. září od 16.55
Španělština ženskými ústy, to titul dalšího vydání týdeníku Slyšte, lidé! Jak název napovídá, věnovat se budeme španělsky zpívajícím interpretkám. Posluchačům se představí María Salgado a Carmen Linares ze Španělska, Sacha Nairobi z Venezuely, Susana Baca z Peru nebo španělsky zpívající Češka Marta Topferova.