Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

ZAMIŘ NA KOZLA A VYHRAJ

Nová soutěž Velkopopovického Kozla o 50 000 originálních půllitrů a 100 elektronických terčů pro pivní fajnšmekry právě začala.

I na letošní podzim nadělil Velkopopovický Kozel všem milovníkům piva jako křen atraktivní spotřebitelskou soutěž Zamiř na Kozla a vyhraj! Soutěž právě probíhá a potrvá do 30. listopadu. Tentokrát si můžete zahrát Kozlovu třistajedničku. Za 301 bodů z pod zátek lahvového Velkopopovického Kozla získáte jeden z 50 000 originálních půllitrů z limitované edice. 100 nejpilnějších sběratelů pak vyhrává Kozlí elektronický terč.

Pravidla právě probíhající soutěže jsou jednoduchá. Pod každou zátkou najdete soutěžní symboly s hodnotami 1-20 ze šipkového terče. Cílem správného fajnšmekra je sestavit z nich součet alespoň 301 bodů a naházet tak Kozlovu třistajedničku! Symboly musí být ze dvou druhů Kozla. Symboly pod zátkami se liší barvami. Pod zátkou piva "Velkopopovický Kozel Světlý" najdete červené symboly, "Velkopopovický Kozel Premium" má pod zátkou zelený symbol a "Velkopopovický Kozel Černý" černý symbol. A pak už stačí jen vložit soutěžní zátky do obálky a poslat na danou adresu.

Šance na výhru je vysoká. Prvních 50 000 soutěžících získá originální půllitr Velkopopovického Kozla z limitované edice. 100 nejpilnějších sběratelů odmění Velkopopovický Kozel elektronickým šipkovým terčem! Buďte jedním z nich! Zamiřte na Kozla a vyhrajte originální ceny přímo od Kozla! Podrobná pravidla probíhající soutěže najdete na www.kozel.cz.