Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

USLYŠÍTE NA PROGLASU V PŘEDVÁNOČNÍM TÝDNU

Pořady Jak se vám líbí – všední dny (od 19,15 do 20,00 h)

pondělí 20. prosince:
Skupina Cimbal Classic vyhrála týden po nasazení posluchačskou hitparádu Proglasu Kolem se toč. Novém album Bylo a není vám představí kapelník Dalibor Štrunc v pondělí 20. prosince od 19,15 h. v

úterý 21. prosince:
Brněnská skupina Asyl Akt hraje alternativní hudbu s prvky moderních tanečních stylů. V těchto dnech kapela vydává své první album Houpačka, které vám její členové představí v úterním Jak se vám líbí.

středa 22. prosince:
Nabídneme vám reprízu rozhovoru s Tonym Linhartem, Helenou Maršálkovou, Marcelou Voborskou a Josefem Blažejovským, tedy se skupinou Pacifik. Povídání se bude točit kolem dvojalba Kristova léta, které vyšlo letos před prázdninami.
 
čtvrtek 23. prosince:
Hostem pořadu bude Jiří Pavlica, který vám představí DVD souboru Hradišťan – O slunovratu. Tento disk navazuje na stejnojmenné audio album, avšak vedle hudební složky obsahuje i část taneční, na níž se autorsky podílela choreografka Ladislava Košíková.

Hudební týdeník Slyšte, lidé! (sobota od 19,15 do 20,15 h, repríza v úterý od 16,55 do 17,55 h)

sobota 25. prosince:
Vánoční písně trochu jinak  – to je název pořadu, k němuž Milana Tesaře inspirovalo album Hovada Boží skupiny Jablkoň. Vedle několika ukázek z něho uslyšíte "poněkud jiné" vánoční písně v podání skupiny Oboroh, Hradišťanu, Jarka Nohavici, skupiny Kaluže a dalších interpretů.