Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

HUDEBNÍ KURÝR COUNTRYRADIA OPĚT V NOVÉM

Hudební kurýr Country Radia chce i nadále dávat šanci začínajícím interpretům a skupinám, tedy v prvé řadě prezentovat mladé jednotlivce a skupiny z žánru folk & country, představovat první nahrávky méně známých interpretů, dát šanci těm, kteří by jinak do médií těžko pronikali.
 
V roce 2005 se Hudební kurýr dočká změn. Průvodcem vám bude i nadále Miloš Keller, ale pořad se v prvním lednovém týdnu přesunuje ze středy 21.00 – naposledy 5. 1. na neděli 20.30 – poprvé jej uslyšíte v neděli 9. 1. Repríza pak bude nově ve středu v půl druhé v noci – hned po pořadu Country z Nashvillu, který Hudebnímu kurýru předchází i při nedělní premiéře, ten je tedy od 20.00). V pořadu se kromě tradičního představení zajímavých a především duchem mladých nahrávek setkáte i s dalšími prvky. Nebude chybět pozvánka na koncert doplněná hudební ukázkou nebo naopak krátký záznam z některého proběhlého koncertu. V pořadu budeme lovit i na webových stránkách kapel a sólistů a čas od času jim i zatelefonujeme. A také se budeme ohlížet do minulosti, protože i mladé nahrávky stárnou.
 
Přestože budeme více aktivně vyhledávat, kde se zajímavá a mladá hudba nachází, i nadále platí, že pokud chcete, aby vaše písničky zazněly v pořadu Hudební kurýr Countryrádia,
pošlete je na CD na adresu Countryradio, Zenklova 34, Praha 8 a označte „Hudební Kurýr". Podmínkou pro uveřejnění vaší nahrávky v Country Radiu je odpovídající zvuková kvalita.