Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

USLYŠÍTE NA PROGLASU V TÝDNU OD 24. LEDNA

Pořady Jak se vám líbí – všední dny (od 19.15 do 20.00 h)

úterý 25. ledna:

Skupina Poutníci slaví v letošním roce 35 let. O tom, jak budou oslavy probíhat, kdy a kde Poutníky můžete vidět a slyšet a jestli se kapela pouze ohlíží do minulosti, bude ve studiu Proglasu s kapelníkem Poutníků Jiřím Karasem Polou hovořit Petr Pololáník.

středa 26. ledna:

Rasťo Novotný je folkrockový písničkář ze Slovenska. Jeho album Prvá kvapka sice vzniklo už v roce 1996, avšak za pozornost stále stojí. Rozhovor se zahraničním hostem v pořadu Jak se vám líbí povede Radek Habáň.

čtvrtek 27. ledna:

Připravujeme rozhovor s Romanem Pokorným, vynikajícím jazzovým kytaristou. Jeho nové dvojalbum se jmenuje 2 Faces a Pokorný je nahrával se dvěma různými uskupeními. Zatímco první část obsahuje autorské jazzové melodie, na druhém disku převažují rockověji pojaté standardy.

pátek 28. ledna:

Skupina Drc z Českých Budějovic vydala své první album v roce 1996. Jmenovalo se Čarodějka a bylo folkové. Nyní kapela připravila pro své příznivce druhou desku, nazvanou Ještě je čas, s folkrockovými skladbami. Rozhovor s manželi Švejkarovými z Drc pro vás Milan Tesař připravuje na páteční večer.

Sobotní Jak se vám líbí (od 15 do 15.45 h)

sobota 29. ledna:

Repríza úterního pořadu s Jiřím Polou ze skupiny Poutníci.

Hudební týdeník Slyšte, lidé! (sobota od 19.15 do 20.15 h, repríza v úterý od 16.55 do 17.55 h)

sobota 29. ledna:

Opakujeme profil banjisty Luboše Maliny, člena skupiny Druhá tráva, který jsme připravili v loňském roce u příležitosti vydání jeho třetího sólového alba Afterparty.