Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Hop Trop a Houla v Posledním vagónu

6. prosince (v repríze 10. a 11. 12.) se opět rozjede trampský pořad Z POSLEDNÍHO VAGONU, který bude věnován hlavně kapele Hop Trop.

Půlka pořadu bude věnována trampské kapele Hop-Trop, která letos oslavila čtvrt století. Vzpomeneme si krátce na kamaráda Houlu, který už bohužel není mezi námi. Evelína vás pozve na trampský bál a festiválek, který pořádá Falešná Karta, a čekají vás jako vždy Zprávy odposlouchané v posledním vagonu.

Ve Vagonu dál uslyšíte písničku vytaženou z archivu od Wabiho Ryvoly, Kapitána Kida a premierově v pořadu zazní chrudimská Chrpa a skupina Sebranka, se kterou momentálně hraje trampský bard Béda Šedifka. Starou trampskou písničku vám zahrají Kamarádi z Rokycan a půjde o živou nahrávku z Porty 1973.

Trampský pořad Z POSLEDNÍHO VAGONU se vysílá každé liché úterý od 10.10, 15.10, 20.10 a 23.10 na internetovém Radiu FOLK, které najdete na radio.ifolk.cz.

Informace a program pořadu Z POSLEDNÍHO VAGONU najdete na strelak.jinak.cz. Na této adrese je i anketa ve které můžete hlasovat a zaroven nám trochu i pomoci s pořadem.

Dále prosíme kapely, pokud mají zájem, aby nám posílaly své trampské písničky na CD nebo ve formátu MP3. My je časem určitě odvysíláme, jelikož chceme, aby v pořadu zazněl co nejpestřejší výběr kapel. Předem děkujeme.

Pokud budete mít náhodou čas, zkuste si náš pořad poslechnout.

Na setkání v Posledním vagonu a případné ohlasy se těší tvůrci pořadu Bodlák a Carmen