Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

2. ročník soutěže Česká spořitelna Colours Talents

Registrace přihlášek do soutěže se uzavírá 30. dubna.

Pokud jste muzikant a sám či s kapelou hrajete styl, který lze zařadit do široké škatulky worldmusic, neváhejte a využijte poslední příležitost se elektronicky zaregistrovat v soutěži Česká spořitelna Colours Talents. Registraci a podrobná pravidla najdete na www.talents.freemusic.cz.

Vítěz získá možnost natočení alba (14 dní natáčení ve studiu Indies Records) a jeho vydání u Indies Scope Records. Zároveň bude pozván k vystoupení na festivalu Colours of Ostrava, který se letos koná od 20. do 23. července. Porota bude složená z odborných kritiků, zástupců festivalu Colours of Ostrava, Indies Records a koordinátora soutěže.

Soutěž je určena skupinám, jejichž styl je inspirován jak místní lidovou hudbou, tak i hudbou světovou – například Irsko, Skandinávie, hudba z Afriky, Asie i jižní Ameriky – a které nejsou smluvně vázány u některé z vydavatelských společností. Odbornou porotou vybraní čtyři finalisté se živě představí 10. června 2006 v rámci festivalu ColourScope na zámku v Kuřimi u Brna, který pořádá vydavatelství Možnosti Indies Records za generálního partnerství České spořitelny.

Případné dotazy, kontakty, promo CD atd.:

Přemysl Štěpánek
Indies Records
www.indiesrec.cz
premysl@indiesrec.cz