Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Folk v pivovaru

zazní již tuto sobotu – tedy 3. června 2006. Jedná se o pivovar ve Velkých Popovicích a snad každému je již jasné, že jde o akci největšího sponzora českého folku, Velkopopovického Kozla. Den Kozla ve Velkých Popovicích začíná již úderem deváté hodiny ranní, a to hned na dvou pódiích, která letos obě najdete v areálu pivovaru.

Na prvním pódiu, které se jmenuje Pivovar, uvede Miloš Keller postupně skupiny Pouta, Strašlivá podívaná, Bezefšeho, Koňaboj, Druhé podání s Františkem Nedvědem, Marien a Fleret s Jarmilou Šulákovou.

Děním na druhém pódiu, nazvaném Nádraží, bude provázet Jan Dobiáš. Za mikrofony této scény se vystřídají Lístek, Cop, Reliéf, Pacifik, Stráníci, trio Redl – Janoušek – Samson a Ginevra.

Pokud zrovna nebudete mít náladu na muziku, třeba vám přijde vhod exkurze do pivovaru, turistický pochod, kuželkářská soutěž či některý další bod z programu pro celou rodinu.

Ani doprava na místo konání vám nemusí dělat starosti. Speciální autobusy od metra Opatov pojedou od 8:30 do 11:00 hodin v třicetiminutových intervalech. O dopravě zpět se sice pořadatel, kterým je Folk & country, nikde nezmiňuje, ale věřím, že si vás v pivovaru nechtějí ponechat, takže po skončení programu (cca ve 20:00 hodin) se o přepravu hudbou (a Velkopopovickým Kozlem) zmožených návštěvníků postarají.

A poslední důležitá poznámka: Vstup na Den Kozla ve Velkých Popovicích je zdarma.