Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Naskočte do Posledního vagónu

15.8.  (repríza 18, 19 a 20.8.) se rozjíždí opět trampský pořad  Z POSLEDNÍHO VAGONU a poprvé budete moci slyšet rubriku Hráno po trampsku.

Tak  co vás čeká v tomoto srpnovem vagonu. Předevšim nová rubrika Hráno po trampsku, kde budem pouštět dvě různé verze jedné písničky a také ji okomentujem. Na úvod to bude písnička Čekání na vlak od Jimmie Rodgerse.

Od Evelíny uslyšíte tip na vandr do Broumovských skal a na zajímavou výstavu fotek a připomen si Samsonovy kulaté narozeniny. V rubrice Vandry kolem kolejí vás Belmondo zavede na jindřichohradeckou uzkokolejku, dál vás pozveme na Folkovou Ohři a nakones se dozvíte co si přečte v posledních číslech Puchejře a Brdské Vločky. A nebudou chybět zprávy z trampského světa.

V Posledním  vagonu zahrají: Máci, Lata, Samson, Ivan Mládek, Stráníci, Štěpán Rak, Greenhorni, Kamelot s Lampou, Štrudl a poprvé v pořadu zahrají kapely Tuláci a Lokátoři.

Trampský pořad Z POSLEDNÍHO VAGONU se vysílá každé liché úterý od 9, 14, 19 a 23 hodin na internetovém Radiu Folk, které najdete na ww.radiofolk.cz. Reprízy pořadu jsou následují pátek od 14, v sobotu od 19 a neděli ve 23 hodin.

Informace a program pořadu  Z  POSLEDNÍHO VAGONU najdete na strelak.jinak.cz. nebo na stránkách Radia Folk. Na této adrese je i anketa ve které můžete hlasovat a zároveň nám trochu i pomoci s pořadem.

Pokud budete mít chvilku času, zkuste si náš pořad poslechnout.

Na setkání v Posledním vagonu a případné ohlasy se  těší tvůrci pořadu Carmen, Bodlák, Evelína a Holka House.