Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Když se řekne Toulcův dvůr…

Když se řekne Toulcův dvůr, většině z vás se vybaví historický objekt v Hostivaři, farma s původními plemeny nebo velké sobotní akce pro veřejnost, zaměřené na tradice a rukodělné činnosti. Mnohý si vzpomene na ekologické výukové programy, a jste-li pedagog, tak i na semináře a konference. Samotná činnost Střediska ekologické výchovy hlavního města Prahy je však ještě bohatší a tyto řádky si kladou za cíl představit jeden z nejnovějších projektů, a to pravidelné klubové středy.

V domácké atmosféře sálku pro 35 osob se představují písničkáři i malá hudební tělesa různých žánrů, nejvíce však z oblasti folkové, trampské a country scény. Kromě začínajících interpretů se u nás setkáte i se jmény známějšími, a tak jste v minulosti mohli sedět tváří v tvář Honzovi Burianovi, Míšovi Leichtovi a dalším.

Také v připravovaném programu je pestrá nabídka, ze které si určitě vyberete i Vy. Nejen hudbou jsou uši živy, a proto některé večery věnujeme cestopisným povídáním a setkávání se zajímavými osobnostmi či tématy. Aktuální program, a to nejen toulcáckého klubu, najdete na www.toulcuvdvur.cz.

Věřím, že se potkáme na některém z našich pořadů, a když se řekne Toulcův dvůr, vybaví se některým příjemně strávený klubový večer.

                                                                                                                      Jakub Moravec