Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Křest CD Bafala v Klubu Mlejn – fotoreportáž

Křest se konal v klubu Mlejn ve Stodůlkách. Přes poměrně velkou a včasně provedenou propagační kampaň jak na internetu, tak i e-mailovými pozvánkami, nebo v úterním živáku na Country Rádiu, se sešla jen hrstka věrných fanoušků a souputníků hlavních protagonistů večera…

Je to neuvěřitelných téměř 10 let, co se s Michalem potkávám v různě sestavených formacích. Od jednotlivce "bratra" Majka, v duu s Martinou Fialovou (ságo, zpěv) nebo s houslistou Slávkem Formanem, v proseckém klubu Kocour s „pražským" Bafalem a nyní, po přestěhování do Ústí nad Labem, s „ústeckým" složením BAFALA, kde ale kvůli operaci zad chyběl banjista Pavel Zícha.

Při slavnostní chvíli křtu CD placičky byl ale Pavel Zícha s námi všemi díky mobilní technice. Křest provedla Michalova manželka Dáša.

Po ukončení koncertu, ve kterém se na podiu střídali a prolínali noví i „staří" hudebníci, byla nakousnuta otázka, kdy a kde proběhne oslava deseti let Michalovy hudební tvorby. Vypadá to, že se můžeme těšit na session okolo data narozenin, tedy někdy okolo 24. května 2007, opět v klubu Mlejn a jeho přilehlých venkovních prostorách, za (doufejme) pěkného počasí….

Příjemnou atmosféru večera vystihuje výběr z pořízených fotek – viz:

FOTOREPORTÁŽ

Braxa
Michal Braxatoris na začátku koncertu

Věrní posluchači
věrní posluchači ve Mlejně

Petr Sládek a Ivo Jech
Petr Sládek a Ivo Jech

mandolína

křest
křest CD

spojeni mobilem
marod byl na křtu díky technice…

pokřtěno
a je pokřtěno…

dvě tváře
Dr. Jackyl a Mr. Hyde

pražské Bafalo
téměř kompletní pražské Bafalo

Pavel Bocheza
Pavel Bocheza

Pavel Zícha a Petr Sládek
Petr Sládek a Pavel Zícha (ve formátu MP3)

bubeník Ivo jech
bubeník Ivo Jech

Slavík
foukačkář Slavík

Vošta
banjista Vošta

děkovačka
poslední děkovačka a zase někdy někde…