Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Notování spěje k finále

První ročník Notování pod Vyšehradem měl všeho všudy šestnáct účastníků. Do semifinálových klání ročníku čtvrtého postoupilo patnáct z celkově šestatřiceti účastníků. Semifinálové večery, stejně jako následující finále, proběhnou opět v pražském P-klubu Trojická 10, vždy od 19.30, v následujících dnech a obsazeních semifinalisty a hosty.

1. března (čt): semifinalisté – skupiny OldaCrz (Praha), Přelet M.S. (Blovice), Dana Houdková & Stejná krev (Praha), duo Pospolu (Praha) a písničkář Jiří Řehulka (Rosovice u Dobříše), host – STRAŠLIVÁ PODÍVANÁ (Plzeň).

5. dubna (čt): semifinalisté – skupiny Bodlo (Chodov u K. Varů), Kámen úrazu (Praha), 4 zdi (Pelhřimov), duo Hořký kafe (Praha) a písničkář Michal Vaněk (Nový Bor), host – LÍSTEK (Praha).

3. května (čt): semifinalisté – skupiny Epy de Mye (Jižní Čechy), Hudbanda (Praha), Netřísk (Chodov u K. Varů), Špunt (Přerov) a duo Jakub Kořínek & Katka Misíková (Praha + Plzeň), host – MARTINA TRCHOVÁ s Karolínou Skalníkovou a Janem Matějem Rakem (Praha).

Našli jste mezi semifinalisty svoji oblíbenou kapelu, duo, nebo písničkáře? Nezapomeňte, že při své účasti na soutěžním koncertu můžete o jejich postupu do finále spolurozhodovat i vy!
     
Finále IV. ročníku Notování pod Vyšehradem připadá na 7. června. Jako host v něm vystoupí a putovní cenu předá loňský vítěz MARTIN ROUS (Praha). Kompletní sestavu finalistů se čtenáři iFOLKU dozví krátce po 3. květnu.