Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Proglas v týdnu od 2. dubna 2007

pondělí 2. dubna od 19.15
Zpěvák Vladimír Mišík oslavil 8. března 60. narozeniny a zahájil rozsáhlé turné, které s přestávkami potrvá až do června. Současně vyšlo nové vydání knižního Letního rozhovoru, který s Mišíkem před osmi lety vedl publicista Ondřej Bezr. O těchto tématech a nejen o nich bude s Vladimírem Mišíkem v pondělí večer hovořit Milan Tesař.

úterý 3. dubna od 19.15
Kdo si zpívá, má do ráje blíž, to je název nového alba českobudějovické folkové skupiny Nezmaři. Ze 14 písní pochází 12 z autorské dílny jednotlivých členů kapely, v jednom případě jde o upravený jazzový standard (Misty Errolla Garnera) a jedna skladba je převzatá od písničkáře Pepy Štrosse. Rozhovor s Nezmary uslyšíte v pořadu Jak se vám líbí v úterý 3. dubna od 19.15.

středa 4. dubna od 19.15
Hostem středečního vysílání bude Pepa Malina, mladší bratr známých bluegrassových muzikantů Luboše a Pavla Malinů. Pepa dříve působil v kapele Fifty Fingers a nyní hraje s folkovou skupinou P. R. S. T. Především o ní a o jejím úplně novém albu For You bude Pepa Malina hovořit v pořadu Jak se vám líbí.