Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Bobci osiřeli

Josef Bob Zelenka - Bob a BobciJsou události, které člověka vždycky zaskočí. A nic na tom nemění fakt, že jde o události v životě běžné a k životu patřící. O tom, že je člověk smrtelný, nikdo nepochybuje. Ale když nás navždy opustí někdo, koho známe, jsme vždy zaskočeni. Stejně tak mne zaskočilo oznámení o smrti kapelníka Boba a Bobků, baskytaristy, violisty a zpěváka Josefa Boba Zelenky.

Vždyť před 14 dny pokřtili své první cédéčko, před necelým týdnem jsem s Bobem mluvil a viděl ho hrát na Konkursu Zahrady v Bohnicích, na 13. dubna měli naplánovaný koncert v Duchcově… 

Vlastně jsem toho člověka moc neznal. Potkávali jsme se na koncertech a festivalech, pozdravili se, občas prohodili nějakou tu větu. Ale vždy na mě vyzařovala jeho dobrá nálada a optimismus – i když na pódium už chodil o holích a při hře seděl.

Před chvílí mi přišla od Reného Kříže prosba. Prosím, pokud se vás týká, vyslyšte ji…

Prosím všechny přátele a kamarády, kteří vlastní ve svých PC fotoalbech fotky zesnulého Josefa Boba Zelenky nebo i ve společnosti jiných osob, o jejich zaslání na můj PC. Prosím co nejdříve, děkuji.
René Ježek Kříž

Ps.Pokud máte fotky na papíře a můžete nám je do pátku poslat, budeme též vděčni.
René Kříž
Křižanov 29
pošta Hrob 417 04

e-mail: Krizr@1str.sdas.cz