Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Kytarová škola na palubě plachetnice!

Muzikanti a především kytaristé pozor!  Léto se kvapem blíží a s ním i tradiční kytarová škola písničkáře a kytarového mága Petra Rímského.  Letos poprvé se v jednom z termínů uskuteční ve zcela netradičním a výjimečném prostředí. Na palubě historické plachetnice Bludný Holanďan na moři v Holandsku.

Tato unikátní plavba vznikla ve spolupráci s písničkářem Zdeňkem Hamříkem, který se spolu s Petrem Rímským podílí na organizaci a na výuce kytary. Spolu s oběma muzikanty vyplouváme 5.srpna 2007 z přístavního města Lemmer směrem k Západofriským ostrovům. Návrat je naplánován na 10. srpna.  Kromě samotné hry na kytaru a výuky se mohou účastníci plavby zapojit do celé řady dalších aktivit jako je napínání plachet, slaňování stěžně, budou moci proniknout do zákonitostí plachtění a navigace, nebo se jen tak natáhnout v síti, relaxovat a užívat pohody moře. Součástí programu je také koncert obou písničkářů v Holandsku. Kytarová škola je vhodná jak pro začátečníky, tak velmi pokročilé hráče, vysoká odbornost a individuální přístup jsou hlavními přednostmi Petrovy školy.

Pokud jste tedy tak trochu dobrodruzi, máte rádi kytaru a na léto ještě nemáte plány, neváhejte, místa na palubě se rychle plní! Více informací o plavbě i způsobu jak se přihlásit najdete na adrese www.skola.hitbox.cz, nebo na telefonu +420 604 156 687.

Zdeněk Hamřík