Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Proglas v týdnu od 18. června 2007

úterý 19. června od 19.15 + repríza v sobotu 23. června od 15.00
Od 4. do 7. července bude v Náměšti na Hané probíhat náš největší festival folkové a příbuzné hudby Zahrada. O tom, co bude letos na Zahradě nového, kteří hvězdní hosté vystoupí v náměšťském amfiteátru i o tom, kdo bude letos soutěžit o prestižního Krtečka, bude v pořadu Jak se vám líbí hovořit dramaturg festivalu a šéfredaktor časopisu Folk & country Michal Jupp Konečný.
 
středa 20. června od 19.15
Hostem středečního Jak se vám líbí bude Jaromír Kratochvíl z brněnského hudebního vydavatelství Indies Happy Trails. Představí novinky ze svého katalogu – alba skupin Docuku a Ciment a písničkářů Václava Koubka a Adama Katony – a hovořit bude také o připravovaných titulech.

čtvrtek 21. června od 19.15
Na začátku června v Praze proběhlo finále čtvrtého ročníku písničkové soutěže Notování pod Vyšehradem. A stejně jako v minulých letech bylo i letos jednou z cen pro vítěze živé vystoupení na Proglasu v pořadu Jak se vám líbí. Absolutním vítězem letošního ročníku se stala bluegrassová skupina Bodlo z Chodova u Karlových Varů, a tak vám bude ve čtvrtek 21. června na našich vlnách hrát právě ona.

pátek 22. června od 19.15
V pátek 22. června budeme v pořadu Jak se vám líbí zvát na festival Němčický klíč do Velkých Němčic na Hustopečsku. Festival proběhne v sobotu 30. června. Jeho pořadatelem je folkrockový křesťanský sbor Pokaždé jinak, dále pozvání přijaly skupiny Shannon, Oboroh a Buty.

sobota 23. června od 19.15 a úterý 26. června od 16.55
Další vydání hudebního týdeníku Slyšte, lidé! bude patřit skupině Žalman & spol. Podrobně se budeme věnovat aktuálnímu albu Zatracený písně, ale těšit se samozřejmě můžete i na starší hity i pozapomenuté písně.