Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

FOŤME V RYTME!

Poprázdninová dělba práce v redakci InternetFOLKu mi přinesla mimo jiné čest zahajovat týden a při pondělku vítat odpočaté čtenáře. Pro dnešek jsem zvolil poněkud netradiční rozjezd. Ani recenze, ani reportáž, rozhovor nebo fejeton, tento týden začneme soutěží.

Vymýšlet nějaký test a stražit pastičky na vaše znalosti už mi přijde fádní. Dovolil bych si tedy vyhlásit fotosoutěž, umělecké klání nazvané řekněme Kytara tisíce tváří. Bylo by moc hezké, kdybychom jako hlavní cenu pro výherce mohli věnovat třímegapixelový digiťák Olympus či barevnou fototiskárnu Hewlett-Packard, ale jako vždy se asi budeme muset obejít bez sponzorů. Výherce od nás tedy tradičně obdrží CD, co na něm bude, to se ještě necháme překvapit (ale nebojte, žádná druhá liga).

Jak by to mělo vypadat v praxi? Pošlete nám originální fotku své (ale klidně i cizí) kytary (nebo kytar), eventuelně připojte i komentář. Všechny dorazivší obrázky zveřejníme, o vítězi rozhodne hlasování osmičlenné redakce InternetFOLKu. Formát je libovolný, elektronickou formou (JPG, GIF, TIF) posílejte soubory na můj e-mail, nemáte-li skener, pište na adresu David Jirků, U Zvoničky 65, 500 05 Hradec Králové. Pro malou inspiraci se podívejte na kvarteto obrázků níže…

David Jirků