Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

CO SE DĚJE S INTERNETFOLKEM?

Již v prosinci začal InternetFOLK zkušebně vycházet jako deník a vůbec jsme se snažili (a snažíme) zvednout jeho úroveň. A v tu chvíli mi začalo vadit, že v rubrice MP3 se již několik měsíců nic neděje a totéž v rubrice odkazy. A tak jsem udělal dvě zásadní věci: 1) Odkazy na tyto rubriky jsem (dočasně) odstranil. Přitom jsem opravil i odkazovou lištu, takže už zase vše funguje tak jak má. A za 2) Oslovil jsem pár lidí, kteří by se mohli těchto rubrik ujmout a vzkřísit je. Podařilo se a tak na Odkazech pracuje Honza Beran (a podle toho, co jsem zatím viděl, bude na co klikat!) a na Empétrojkách David Jirků. Nechtějte teď po mně datum, kdy se tyto rubriky zase rozběhnou, ale do jara to bude.

To tedy byly zmizelé rubriky. A teď co má znamenat ta změna adresy inzerce: I tady je vysvětlení prosté. Když jsem chtěl, aby nějaká on-line inzerce na InternetFOLKu byla, musel jsem hledat něco, co už na internetu běží, protože sám si ji naprogramovat neumím. V té době nejvíce vyhovovala inzerce na Jarmark.cz. Ale několik z vás mi psalo, že je nezajímají inzeráty nabízející metalová CD či „lupeny“ na house party… A zhruba v té době kluci z FOLK-TIME rozběhli svou inzerci. Pár dní (či týdnů) jsem ji sledoval a protože mi přijde dobrá (a to ji chce Zubřík ještě vylepšit), domluvili jsme se na stejné spolupráci, jakou již praktikujeme s kalendářem.

A ty reklamní proužky? No, stalo se, že se InternetFOLK v lednu stěhoval. Ze starého rušeného stroje s WindowsNT na nový, s Linuxem. Pár provozních problémů to přineslo. A mezi nimi i nutnost změnit kód Mr.Lin(x)e na všech stránkách InternetFOLKu. Pracuje se na tom, a myslím, že na většině stránek už vás reklamy zase neminou…

Takže vám děkujeme za přízeň, za zájem a za existenci. Mějte se pohádkově a choďte na živou muziku, jinak nám muzikanti vymřou!

Pavel Rada

Pavel Rada