Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

InternetFOLK JAM co, jak, kde a proč

PRAHA – DIVADLO ZA PLOTEM – SOBOTA 7.4.2001 od 14:00
Grass coctail * Pětník * Magison * Jeroným Lešner s kapelou * Těžká pohoda * Jitrocel * Peter Lachký (SR)* Banalita * BluesHell * Strašlivá podívaná * Lidee noire * Jana Kúdelová (SR)* BEZEfŠEHO * Jan-Matěj Rak

Tento seznam samozřejmě není v definitivní podobě, účinkující pravděpodobně ještě nějací přibudou.

Jaké to bylo?
Vše vzniklo zcela spontánně. Úplně poprvé jsme se sešli asi v deseti lidech lidech v Říčanech na začátku léta 1999. O rok později už nás bylo mnohem víc – i když Divadlo Za plotem by sneslo i hojnější účast. Reportáž ze zahajovacího ročníku si přečtěte tady.

Kudy?
Počátečním bodem nechť je Nádraží Holešovice, na které se můžete dostat vlakem, autobusem i metrem (trasa C). Z Holešovic do Bohnic se dá jet už jedině autobusem, konkrétně linkou 200. Vystupte na zastávce Odra a zamiřte za plot psychiatrické léčebny (ale nepřelézejte ho, jděte běžně vrátnicí). Uvnitř areálu léčebny vás už budou navádět šipky.

Spánek?
Bylo by to hezké, kdyby se v Divadle Za plotem nechalo i spát. Dřív to tak šlo, letos již ne. Ale skončíme tak, aby i poslední zúčastnění stihli poslední metro.

Cena?
IF Jam je silně nekomerční akce, přesto se divák musí smířit se vstupním poplatkem činícím v předprodeji TICKETPRO 45,- a na místě pak 50,- Kč. Pravděpodobně se vybere míň, než stojí pronájem sálu a zvukař, ale s tímhle rizikem se velkoryse počítá.

Soutěž?
Ale jistě. Vloni to bylo originální tričko, letos bude výher o trochu víc a pravděpodobně se bude jednat o nějaká cédéčka. Samozřejmě, že vám to nemůžeme vyzvonit všechno dopředu, protože by to pak už nebylo žádné překvapení a protože to ani sami pořádně nevíme.

Hrát?
Chuti hrát se meze nekladou. Čím dřív svou kapelu nebo sami sebe přihlásíte, tím líp. Ono se sice říká, že nikdy není pozdě, ale radši se na to nespoléhejte.

Chcete se ještě na něco zeptat? Tak napište!
Pavel Rada dodal informace, které do plynulých vět převedl David Jirků.

Pavel Rada