Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

KDO DIVÁKŮM SCHÁZEL A KOHO SI OBJEVILI Malá podvečerní anketa – sobota 7.7.2001 – amfiteátr

A tak jsem se vydal do amfiteátru těsně před začátkem hlavního koncertu posledního zahradního dne. Nápad to jistě nebyl špatný, jenže jak se později ukázalo, mělo to jeden drobný háček. Všem osloveným návštěvníkům, a že jich nebylo málo, se program líbil a nikdo neměl vážnější výhrady. A tak jsem si tedy přidal dodatečnou otázky: kdo vám tady schází a jaký je váš největší objev z této Zahrady?

Alík, Ostrava: Zahrada je pro mě objev jako festival sám o sobě a jsem překvapená, že na festivalu takových rozměrů může být tak dobře. Procházím mezi scénami, objevuji nové tváře a neuvědomuji si, že by mi tady někdo chyběl.

Petra, Olomouc: Chybí mi Druhá tráva, program se mi líbí a objevem byly určitě Sestry Steinovy.

Šárka, Šumperk: Líbí se mi tady strašně moc a nejvíc se mi líbí a stále jsou objevem, i když už je znám dlouho – Poupata. Kdo mi chybí? Tradičně Nedvědi. Propásli jsme Dobeše, to je velká škoda. Já si myslím, že to opravdu nemá chybu.

Šaňo, Bratislava: Vím, že tu nejsou některé známé kapely, ale mi se tady líbí, líbí se mi ta hudba. (Přeloženo ze slovenštiny)

Petr, Frýdek Místek: Chybí mi tu Vlasta Redl. My jsme tu jenom na ty večerní pořady a všechny známe, takže žádný objev.

Jana a Roman od Zlína: Nejvíce se nám líbila Ginevra. Je tu výborný prostředí. Fakt super. A schází? Čekali bychom, že tu bude Redl, jinak nikdo.

Jana, Praha: Schází mi Vlasta Redl.

Jana, Bratislava: Líbí se mi Mošny, Semtex a chybí Hop Trop. (Přeloženo ze slovenštiny)

Honza, Francova Lhota: Chybí mi Hop Trop a Kamelot. Nadchla mě Benedikta a Onen svět.

Zdeněk, Prostějov: Chybí mi tu Ježek. A nadchl mě Ježek. Včera byl a dneska není. (Po delší diskusi jsem se dozvěděl, že se jedná o jihlavské pivo).

Ivana, Olomouc: My jsme si schválně vybrali den a podle toho jsme přijeli, podle hostů. Nechybí nikdo a jako objev, no on to asi objev není, ale Poupata.

Aleš, Červený Kostelec: Nejvíce se mi líbil Jablkoň a Zuzana Navarová, ta měla být na hlavní scéně. Samozřejmě chybí tu některé ty špičky. Ale když chci, vyrazím si někde na koncert, tady je člověk proto, že je tu v pohodě.

Zuzana, Olomouc: Je tu perfektně, sluníčko připaluje až moc a program je skvělý. Nejsou tu Nedvědi, ale nevím jestli patří zrovna sem. Terne čhave byli skvělí.

Tomáš, Jeseník: Je tu hodně lidí, já radši komornější. Propásl jsem Českomoravskou. Všichni ti mladí písničkáři u radnice byli dobří. Mohl být na hlavní scéně některý z těch slovenských písničkářů.

Šárka: Na Zahradě mi nic neschází, objevem jsou Sestry Steinovy, ty jsou úplně skvělý.

Vojta, Praha: Schází mi Nohavica

Parta z Brumova: Nám schází peníze. Nejvíce se mi líbil Kukulín. (Nakonec jsme se podle programu dopátrali správného jména kapely, byl to Cymbelín).

Ptal se Vašek Müller

Václav Müller